Снимка: PexelsХората, отговарящи на условията за трета доза, трябва да изчакат

...
Снимка: PexelsХората, отговарящи на условията за трета доза, трябва да изчакат
Коментари Харесай

В Америка вече са близо до прилагането на трета доза ваксина

Снимка: Pexels

Хората, отговарящи на изискванията за трета доза, трябва да изчакат най-малко 28 дни след втората. Остава неразбираемо дали и по кое време може да се предложи трета доза за всички американци.

 

Консултативна група към Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати в петък гласоподава единомислещо за разрешаването на хората с нарушена имунна система да получават спомагателни дози ваксини против COVID-19 от Pfizer и Moderna. Директорът Рошел Валенски би трябвало да даде дефинитивна регистрация, съобщи " Ройтерс " и news.bg.

CDC съобщи, че тези, които търсят така наречен бустер, няма да се нуждаят от рецепта или друго доказателство от здравно лице, че са имунокомпрометирани.

Припомняме, че при започване на август стана ясно, че с цел да преборят новата вълната, Съединени американски щати планират поставяне на трета доза ваксина на хората с компрометирана имунна система, заяви togawa основният специалист по инфекциозни заболявания на страната доктор Антъни Фаучи.

Става дума предимно за възрастните хора, които са 2,7% от популацията, само че съставляват 44% от новите случаи на ковид.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР